Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Techno293 και Techno293Plus

Με 1 χρυσό, 1 αργυρό, 2 τέταρτες θέσεις και μια 16η ολοκλήρωσαν οι αθλητές του ΝΑΟ Κέκροψ την συμμέτοχη τους στο Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Techno293 και Techno293Plus

To Παγκόσμιο πρωτάθλημα Techno293Plus, διεξήχθη στο Bordum τις Τουρκίας με την συμμετοχή 41 αθλητών από 7 χώρες. Το υψηλό επίπεδο των αθλητών και οι 5 ημέρες με 15 ιστιοδρομίες σε συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες τέσταρε τις δυνάμεις των αθλητών στο έπακρο. Ο Στράτος Κονταξάκης, παρά τις αστοχίες εξοπλισμού που του στέρησαν μια καλύτερη θέση, κατέκτησε το Αργυρό μετάλλιο στους άντρες και την 13η θέση της γενικής. Η Αιμιλία Κωστή μετά από σκληρές μάχες κατέκτησε την 4η θέση στις γυναίκες και την 4η στης γενικής κατηγορίας!!!

Tο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Techno293 και Techno293Plus διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας στις 21-28 Αυγούστου, προσφέροντας μια πολύ κουραστική εβδομάδα δράσης. 230 windsurfers από 21 χώρες συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2021, το οποίο για πρώτη φορά περιλάμβανε και κατηγορία κάτω των 13 ετών. Μια εβδομάδα και 15 ιστιοδρομίες σε πολύ σκληρές καιρικές συνθήκες, με ακύρωση μιας ημέρας λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, ήταν μια πραγματική δοκιμή για τους αθλητές!!! Παρ’ όλες τις δυσκολίες οι αθλητές μας είχαν μια εξαιρετική παρουσία και σε αυτούς του αγώνες. Ο Στράτος Κονταξάκης, κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στους άντρες και την 12η θέση της γενικής. Η Αιμιλία Κωστή μετά από μάχη μέχρι και την τελευταία ιστιοδρομία κατέκτησε την 4η θέση στις γυναίκες και την 4η στης γενικής κατηγορίας με έναν μόλις βαθμό διαφοράς από την 3η θέση!!! Στα κορίτσια U17 η Μαρία Καρβουνιάρη τερμάτισε στην 19η θέση.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την εξαιρετική τους εμφάνιση!!! Θα θέλαμε ακόμη να ευχαριστήσουμε και τους συνοδούς των αθλητών για την μεγάλη τους βοήθεια και σε αυτούς τους αγώνες.