Τ293 Mid-Winter East Coast Race Νο2

Ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος  Διασυλλογικός αγώνας techno293 που διοργάνωσε ο Αθηναϊκός Ναυτικός Όμιλος Α.Ν.Ο. στον κόλπο της Λούτσας με την συμμετοχή 72 αθλητών από 5 ομίλους.

Τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες της πρώτης ημέρας των αγώνων, με μεταβλητούς ανέμους εντάσεως 6+ Μποφώρ, ακολούθησαν οι πολύ μικρής εντάσεως άvεμοι της δεύτερης ημέρας. Το αποτέλεσμα ήταν να ολοκληρωθούν συνολικά 5 ιστιοδρομίες. Οι αθλητές μας για μια ακόμη φορά είχαν μια εξαιρετική εμφάνιση με την Αιμιλία Κωστή να κατακτά την 1η θέση στις γυναίκες στα Techno293 Plus και την 3η γενικής. Στην κατηγορία U13 αγοριών ο Δημήτρης Ζαφείρης τερμάτισε στην 3η θέση. Στην κατηγορία U13 κοριτσιών η Veronika Dzwilewska τερμάτισε στην 3η θέση. Στην κατηγορία U15 αγοριών o Βαλάντης Καρασταμάτης τερμάτισε στην 4η θέση σε μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία στην οποία η θέσεις 2 μέχρι και 6 κρίθηκαν στην τελευταία ιστιοδρομία.

Στον αγώνα συμμετείχαν και οι Ιάσονας Κανδηλώρος, Πέτρος Αρμάος, Ιωάννα Σούλη ο Κωνσταντίνος Κάγκας και ο Δημήτρης Βιώνης

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την εξαιρετική τους εμφάνιση καθώς και στον προπονητή της ομάδας Τάσο Λουράντο!!!

Θα θέλαμε ακόμη να ευχαριστήσουμε τον Αθηναϊκό Ναυτικό Όμιλο Α.Ν.Ο. για την άψογη φιλοξενία του, καθώς και τους γονείς των αθλητών για την μεγάλη τους βοήθεια και σε αυτούς τους αγώνες