Διασυλλογικός αγώνας Techno293 & Optimist ΝA.O.Κέκροψ. 22-23/9/2018

O ΝΑ.Ο. Κέκροψ διοργάνωσε στον κόλπο της Αγιας Μαρίνας Διασυλλογικό αγώνα WINDSURF TECHNO293 & OPTIMIST στις 22-23/9/2018

1  TECHNO293

Επί δύο ημέρες αγώνων αγωνίστηκαν 45 αθλητές σε 5 ιστιοδρομίες. Από τον ΝΑ.Ο.Κέκρωψ συμμετείχαν 10 παιδιά του προπονητή Τάσου Λουράντου.

Μεγάλη επιτυχία είναι η δεύτερη θέση & το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε ο Στράτος Κονταξάκης στην κατηγορία U17.

Διακρίθηκαν επίσης ο Χρήστος Βούλγαρης που ήρθε 6ος στα U17, η Αιμιλία Κωστή που κατέλαβε την 5η θέση στα U15 κορίτσια & ο Βασίλης Τσαρπάλας που κατετάγη 5ος στα PLUS.

Συγχαρητήρια αξίζουν και οι αθλητές Ιάσονας Κανδηλώρος & Ανδρέας Λοράνδος (7ος & 8ος αντίστοιχα στα U15).

Αξιέπαινη η προσπάθεια της Σοφίας Μαλούνη & του Βαγγέλλη Τσούκαλου, που τραυματίστηκαν & αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τον αγώνα.

2 OPTIMIST

Επί δύο ημέρες αγώνων αγωνίστηκαν 64 αθλητές σε 5 ιστιοδρομίες. Από τον ΝΑ.Ο.Κέκρωψ συμμετείχαν 5 παιδιά του προπονητή Δημήτρη Μπουγιούκα

Ο Αλέξης Κολοκοτρώνης ήρθε 6ος στα αγόρια U15,  η Ολυμπία Νεαμονιτάκη 7η στα κορίτσια U11, ο Σταύρος Μαραγκάκης 8ος στα αγόρια U11, η Ελισάβετ Δρακακάκη 11η στα κορίτσια U11 και ο ο Αλέξανδρος Δρακακάκης 21ος στα αγόρια U11.

Τα μετάλλια απένειμαν σε θερμό κλίμα συναδελφοσύνης ο πρόεδρος της ΕΙΟ κ. Αντώνης Δημητρακόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος Κρωπίας κα Δήμητρα Μιχαιρίνα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κρωπίας Διονύσης Κερασιώτης, ο πρόεδρος του συλλόγου Rugby κ. Stephane Sedefian, & μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την συμμετοχή τους είτε στην στεριά, είτε στα σκάφη σαν καταμετρητές, τους προπονητές-κριτές του αγώνα & τις δεσποινίδες Ειρήνη Παπαιωάννου & Ναταλία Πολυχρονοπούλου.

Ήταν ένας αγώνας που δεν θα μπορούσε να είχε πραγματοποιηθεί χωρίς τις καθημερινές μάχες που έδωσε με τον δεινόσαυρο της γραφειοκρατίας ο πρόεδρος του συλλόγου μας Γιώργος Καμνής. Κουράστηκε, αλλά νίκησε, και ο αγώνας έγινε!