Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser STD Ανδρών και RDL Γυναικών

Η ομάδα laser συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser  STD Ανδρών και RDL Γυναικών που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας στις 24 με 27 Μαΐου 2018.

Στους αγώνες συμμετείχαν κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της κλάσης Laser από όλη την Ελλάδα. Οι αθλητές του ομίλου, Τσελεπής Σωκράτης, Τσαπλαρής Κωνσταντίνος, Γιαννακάκος Αλέξανδρος και Παπαϊωάννου Ειρήνη ανταπεξήλθαν με μεγάλη επιτυχία των πολύ απαιτητικών καιρικών συνθηκών με ανέμους που άγγιξαν τους 30 κόμβους.

Μετά από 4 ημέρες αγώνων και 9 συνολικά ιστιοδρομίες με μια εξαιρετική εμφάνιση ο Σωκράτης Τσελεπής τερμάτισε στην 6η θέση στους U19 και στην 16η γενικής. Ο Τσαπλαρής Κωνσταντίνος τερμάτισε στην 20 θέση της γενικής, με αστοχίες του εξοπλισμού λόγω των ισχυρών ανέμων να του στερούν θέσεις στην γενική κατάταξη, και τέλος ο Αλέξανδρος Γιαννακάκος στην 9η στους U19 και στην 23η της γενικής. Στα κορίτσια η Ειρήνη Παπαϊωάννου τερμάτισε 23η θέση της γενικής.

Ο ΝΑΟ Κέκροψ θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τους αθλητές και προπονητές που συμμετείχαν στον αγώνα, τους γονείς για την βοήθεια τους καθώς και το Ναυταθλητικό  Όμιλο Τζιτζιφιών Καλλιθέας για την εξαιρετική φιλοξενία.