Αγώνας ιστιοσανίδας στο πλαίσιο του EUROLYMP 2018

Η ομάδα windsurfing ΤΕCHNO 293 του ΝΑΟ Κέκροψ συμμετείχε στο EUROLYMP 2018 από 2- 4/3/2018 με 5 αθλητές και 1 αθλήτρια.

Όλοι ο αθλητές του ομίλου είχαν μια εξαιρετική παρουσία στον αγώνα, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Τάσου Λουράντου.

Τρεις ημέρες αγώνων στον ΝΑΟΒΒ , 8 ιστιοδρομίες με νοτιά, που προξένησε αρκετές ζημιές στα σκάφη (4 σκισίματα ιστίων κ.α.)

Διακρίθηκε ιδιαίτερα η Αιμιλία Κωστή που τερμάτισε 3η στην κατηγορία της (U15 κοριτσιών).

Σε καλή σειρά τερμάτισαν στις κατηγορίες τους οι: Ανδρέας Λοράνδος 6ος, Στράτος Κονταξάκης 7ος , Χρήστος Βούλγαρης 11ος και Βασίλης Τσαρπάλας 12ος.

Ο ΝΑΟ Κέκροψ θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τους αθλητές και τον προπονητή για μια ακόμη εξαιρετική παρουσία στους αγώνες. Ραντεβού σε 2 μήνες στο Πανελλήνιο.

Αγωνιστικά νέα της ομάδας Laser

Μετά από πέντε Σαββατοκύριακα αγώνων σε διασυλλογικό και περιφερειακό επίπεδο, η ομάδα Laser 4.7 του ομίλου μας επιστρέφει επιτυχώς στη βάση της και γεμάτη εμπειρίες.

Συγχαρητήρια αρμόζουν στους αθλητές μας – Γιαννακάκο Αλέξανδρο, Δήμα Σωτήρη, Παπαϊωάννου Ειρήνη και Τσελεπή Σωκράτη – που ανταπεξήλθαν των απαιτητικών καιρικών συνθηκών – άλλοτε θυελλώδεις άνεμοι και καταρρακτώδεις βροχές και άλλοτε άπνοιες με μεγάλα κύματα που ανάγκασαν πολλές φορές τις επιτροπές αγώνα σε εγκατάλειψη των αγώνων – πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις αλλά και μια μεγάλη επιτυχία, επιβεβαιώνοντας ότι ο όμιλός μας βγάζει παραδοσιακά αθλητές με μεγάλη αντοχή και στους δυνατούς ανέμους. Ο λόγος για το Σωκράτη Τσελεπή που μετά από μόλις ενάμιση χρόνο αγωνιστικής ιστιοπλοΐας κατάφερε να βρεθεί στην 22η δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης της περιφέρειας Αθηνών, μετά από μια ημέρα αγώνων μέχρι τη δύση του ηλίου. Στη συνέχεια, αναμένονται τα αποτελέσματα των υπολοίπων 6 περιφερειών για την επιβεβαίωση της συμμετοχής του Σωκράτη στην πρόκριση της Εθνικής ομάδας, αλλά και η ενίσχυση της ομάδας με περισσότερα μέλη και υλικό εξοπλισμό.

Ο ΝΑΟ Κέκροψ θα ήθελε ακόμη να ευχαριστήσει τον προπονητή και τους γονείς για την βοήθεια τους.  Επόμενος στόχος της ομάδας είναι το 8ο κύπελλο “Το χαμόγελο του παιδιού” στις 10-11 Μαρτίου.