Αγωνιστικά Νέα Optimist

Η ιστιοπλοϊκή ομάδα Optimist συμμετείχε σε έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες της χρονιάς το διασυλλογικό αγώνα
3ο Κύπελλο OPTIMIST και Κύπελλο εις μνήμη Νίκου Σαρικαβάζη που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου, έναν αγώνα διάρκειας τριών ημερών, με συμμετοχές περίπου 200 αθλητών έχοντας μια πολύ καλή παρουσία στον αγώνα.

Στη κατηγορία 11χρονα, σε σύνολο 100 περίπου αθλητών, μετά από συνολικά 5 ιστιοδρομίες, ο Στάυρος Μαραγκάκης τερμάτισε 33ος στα αγόρια και η Ολυμπία Νεαμονιτάκη τερμάτισε στην 28η θέση στα κορίτσια. Στα αγόρια ο Αλέξης Κολοκοτρώνης τερμάτισε στην 67η θέση.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του ομίλου για μια ακόμη εξαιρετική παρουσία στους αγώνες

Διασυλλογικός Αγώνας Ιστιοσανίδας – Techno293

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας του ΝΑΟ Κέκροψ που συμμετείχαν στον διασυλλογικό αγώνα και μπράβο και στην Αιμιλία Κωστή με την 2η της θέση στην κατηγορία U 13.

Όλα τα παιδιά έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση στον αγώνα  ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι  όλοι, πλην  ενός,  ασχολούνται με το αγωνιστικό Techno 293 λιγότερο από χρόνο. Συγχαρητήρια, το μέλλον τους ανήκει.

Ο ΝΑΟ Κέκροψ θα ήθελε ακόμη να ευχαριστήσει τον  προπονητή, τους γονείς για την βοήθεια τους καθώς και το Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Βάρης Βάρκιζας για την εξαιρετική φιλοξενία.