Η ομάδα windsurfing του ΝΑΟ Κέκροψ, με προπονητή τον Τάσο Λουράντο, συμμετείχε στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας  Techno293 και Techno293+ που διοργάνωσε ο Ναυτικός Αθλητικός  Όμιλος Βάρης Βάρκιζας.

Όλοι οι αθλητές έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις σε όλες τις ημέρες των αγώνων ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι για τους περισσότερους αθλητές ήταν η πρώτη τους χρονιά στο άθλημα. Οι καιρικές συνθήκες  δημιούργησαν ένα από τα πιο σκληρά πανελλήνια πρωταθλήματα καθώς οι αθλητές αγωνίστηκαν κάτω από κάθε πιθανές συνθήκες, από θυελλώδεις νοτιάδες με κύμα, πολύ ισχυρούς βοριάδες μέχρι και άπνοια.  Στην κατηγορία U17, ο Στράτος Κονταξάκης έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και τερμάτισε την 12η θέση ενώ  o Βασίλης Τσαρπάλας στην 15η θέση. Στην κατηγορία κοριτσιών U17 η Άννα Ρεντίφη τερμάτισε στην 8η θέση,  η Αιμιλία Κωστή στην9η, η Σοφία Μαλούνη  στην 12η θέση και η Ερατώ Τσικρικά  στην 13η θέση.  Στην κατηγορία U15 ο  Χρήστος Βούλγαρης τερμάτισε στην 9η θέση, ο Ανδρέας Λοράνδος στην 10η,  ο Βαγγέλης Τσούκαλος στην 13η  και ο Ιάσωνας Κανδηλώρος στην 17η θέση . Τέλος στην κατηγορία Techno293+ U19 κοριτσιών η  Ελένη Κυριαζή μετά από μια καλή παρουσία σε αγώνες τερμάτισε στην 8η θέση.

Ο ΝΑΟ Κέκροψ θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τους αθλητές και προπονητές που συμμετείχαν στον αγώνα, καθώς και το Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Βάρης Βάρκιζας για την εξαιρετική φιλοξενία.