Αγώνας windsurfing “LONG DISTANCE” 12-13/10/2019 στην Βάρκιζα

O NΑΟ Κέκροψ συμμετείχε με 6 αθλητές στον αγώνα αυτό που είχε την ιδιαιτερότητα της ηλικιακής κατάταξης ανεξαρτήτως πανιού & φύλου

Διακρίθηκαν: 

Στην κατηγορία U17 2η η Αιμιλία Κωστή, 4η η Πηγή Νικολουδάκη (3η στα κορίτσια), 6ος ο Χρήστος Βούλγαρης (2ος στα αγόρια), 7ος ο Ιάσονας Κανδηλώρος (3ος στα αγόρια),  & 9ος ο Αλέξανδρος Λουράντος (5ος στα αγόρια).

Στην κατηγορία Raceboard o Στράτος Κονταξάκης κατετάγη 11ος, αλλά 2ος μεταξύ των PLUS, έχοντας να ανταγωνιστεί αθλητές με RSX. Στην ίδια κατηγορία συμμετείχε ο Χρήστος Παπαναστασίου που υπερνίκησε τα τεχνικά προβλήματα του σκάφους του και τερμάτισε ηρωικά 14ος.

Τέλος, ο αθλητής έκπληξη ήταν ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ μας ΤΑΣΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ που εγκατέλειψε το φουσκωτό του για μια φορά και κατέκτησε άνετα την 2η θέση στην κατηγορία FORMULA. Μπράβο δάσκαλε γεροθαλασσόλυκε!

Ο Κριστιάν Τριανταφύλλου, που αγωνίζεται με τα χρώματα του ΝΑΟ Κέκροψ, είχε εξαιρετική παρουσία και ήρθε 2ος στα Raceboard πίσω από τον πρωταθλητή Ελλάδας Βύρωνα Κοκκαλάνη.

Ήταν μια υπέροχη σύναξη τεράστιου αριθμού σερφιστών όλων των κατηγοριών που γέμισε με πολυχρωμία τον κόλπο της Βάρκιζας. Στον υγρό στίβο η υποστήριξη ήταν σωστή με πολλά φουσκωτά σκάφη, οι φωτογραφίες της Μ-Λ. Βρυώνη εξαιρετικές, αλλά δυστυχώς τα προβλήματα στην έκδοση των αποτελεσμάτων απογοήτευσαν πολύ κόσμο.